Skip to main content

ПОДІЇ

У Києві посилюють карантин, а на в’їзді всім будуть міряти температуру, - нардеп

Столична влада заборонила жителям міста на час карантину в Україні (до 24 квітня) перебувати в місцях масового скупчення людей без масок.

Про це йдеться в розпорядженні Київської міської державної адміністрації від 25 березня, опублікованому нардепом Олексієм Гончаренком у своєму Телеграм-каналі.  

"Заборонена поява у місцях масового скупчення людей (в т. ч. зупинки громадського транспорту, торговельні заклади, підприємства, установи і організації незалежно від їх підпорядкування і форм власності) без засобів індивідуального захисту (медичних масок)", - сказано в ньому.

Також обмежується перебування людей у громадських місцях без необхідних на те поважних причин.

Мало того, при в'їзді до Києва на контрольно-пропускному пункті всім водіям будуть міряти температуру. Про це йдеться в документі "Умови в'їзду на територію міста Києва і виїзду з неї громадян і транспортних засобів".

Так, до 24 квітня 2020 року заборонено:

 

  • регулярні і нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні.

 

  • заїзд на територію автостанцій автобусів, які здійснюють перевезення пасажирів на приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні, їх реалізацію власниками автостанцій квитків автомобільним перевізникам, які виконують такі перевезення.

 

  • В'їзд на територію міста та виїзд з неї приватним автотранспортом, а також легковими автомобілями, які здійснюють перевезення пасажирів, здійснюється через контрольно-пропускні пункти на в'їздах і виїздах з міста.

 

  • Водії та пасажири транспортних засобів проходять обов'язкову термометрію при в'їзді на територію міста на контрольно-пропускному пункті.

 

  • Не допускається в'їзд на територію міста Києва громадян без проведення термометрії при в'їзді на територію міста на контрольно-пропускному пункті, громадян з ознаками гострих респіраторних захворювань, окрім випадків направлення на обсервацію, карантин або госпіталізацію таких громадян.

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Вчора ввечері у Миколаєві стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулась повт...

О 06:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Успішна селища міського типу Васильківка Синельниківського ...

Сьогодні о 02:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в триповерховому житловому будинку, розташованому на вулиці ...

17-річна Стефанія Тіленіна жила в прийомній родині на Харківщині у селі Лозівське. Коли почалося повномасштабне вторгнення Стефанія разо...

До відділення №4 (м. Зіньків) Полтавського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканців села Дамаска Зіньківської гр...

X