Skip to main content

Авторська колонка

Зеленський створив істерику через коронавірус?

Соколовська Яніна Лазарівна

Соколовська Яніна Лазарівна журналіст, політолог...

All articles

        Закриття кордонів через карантин – неконституційне рішення президента Зеленського! Це рішення повністю протирічить Конституції, і є наслідком істерики, яку створив сам Зеленський, коли сказав, що за три доби всі мають повернутися додому або їх не пустять.
        Це було неправильно і незаконно. Треба дивитися на те, як діє уряд, адже він діє досить спокійно. Уряд домовляється з Міжнародним валютним фондом, з міжнародними інвесторами, та каже, що всіх українців чекають вдома та повернуть.
        Влада має випромінювати спокій, як робить Уряд, а не сіяти паніку, як робить Зеленський. Я думаю, що президент перегляне свої заяви та поверне додому всіх українців, які цього забажають. Водночас, звичайно, треба мати місця для обсервації, адже це не має бути самоізоляція вдома. А наразі ж виходить так, що повернули вже близько 30 тисяч людей і жоден з них не потрапив на обсервацію, хоча серед них були люди з температурою. Отже, треба повертати усіх, шукати гроші на обсервацію та закривати всіх, хто повернувся, на обсервацію.



 

The editorial opinion may differ from the author's. The editors of the site are not responsible for the content of this publication.
X