Перейти до основного вмісту

Авторська колонка

Зеленський створив істерику через коронавірус?

Соколовська Яніна Лазарівна

Соколовська Яніна Лазарівна журналіст, політолог...

Усі статті

        Закриття кордонів через карантин – неконституційне рішення президента Зеленського! Це рішення повністю протирічить Конституції, і є наслідком істерики, яку створив сам Зеленський, коли сказав, що за три доби всі мають повернутися додому або їх не пустять.
        Це було неправильно і незаконно. Треба дивитися на те, як діє уряд, адже він діє досить спокійно. Уряд домовляється з Міжнародним валютним фондом, з міжнародними інвесторами, та каже, що всіх українців чекають вдома та повернуть.
        Влада має випромінювати спокій, як робить Уряд, а не сіяти паніку, як робить Зеленський. Я думаю, що президент перегляне свої заяви та поверне додому всіх українців, які цього забажають. Водночас, звичайно, треба мати місця для обсервації, адже це не має бути самоізоляція вдома. А наразі ж виходить так, що повернули вже близько 30 тисяч людей і жоден з них не потрапив на обсервацію, хоча серед них були люди з температурою. Отже, треба повертати усіх, шукати гроші на обсервацію та закривати всіх, хто повернувся, на обсервацію.



 

Думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не несе відповідальності за зміст цієї публікації.
X