Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

У Лубнах поліцейські врятували від домашнього тирана жінку із крихітним малюком. ФОТО

Поліція Полтавщини визволила із полону насилля киянку із маленьким сином, яких у своїй квартирі силою тримав мешканець Лубен.

Про небезпеку, що загрожує життю і здоров’ю 38-річної жінки та її 10-місячного сина, повідомив її колишній 2 квітня у коментарях до посту на сторінці поліції Полтавщини у Facebook.

Чоловік зазначив, що матір з дитиною проти її волі утримує у квартирі її нинішній співмешканець і батько дитини. Жінка регулярно терпить побої, погрози вбивством і шантаж дитиною. А регулярні скарги до місцевої поліції  не дали результату начебто через знайомства кривдника.

На ймовірний злочин відреагували ювенальні поліцейські.  Вони встановили адресу перебування ймовірних жертв насильства. Потім разом з працівниками сектору реагування патрульної поліції жінці з дитиною допомогли залишити квартиру співмешканця та доставили до поліції.

Після оформлення необхідних документів, за проханням потерпілої, поліцейські довезли її разом з дитиною до Київської області. Там їх зустрів екіпаж поліції Київщини та доставив додому у Київ.

Жінка розповіла, що натерпілася психологічного насилля, систематичних принижень, обмежень і погроз. Зараз цю інформацію перевіряють правоохоронці, від результатів вивчення викладених обставин залежатиме правове рішення.

Також поліція Полтавщини закликала в жодному разі не замовчувати фактів насилля. Систематичне насильство, незалежно від його форми — фізичне, психологічне, сексуальне або економічне — вважається злочином (ст. 126-1 КК України).

Якщо ви, ваші близькі або знайомі потерпають від неправомірний дій домашнього кривдника, обов’язково повідомляйте про це до поліції.

 

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Полтавська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем опинилися Херсон, Анто...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій обла...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "▪️Цієї ночі в Павлоградському районі оборонці збили 5 ...

Розпочалася вісімсот перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося...

У ніч на 4 травня 2024 року противник атакував 13-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» та чотирма зенітними керованими ракетами С-300....

X