Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Лубнах поліцейські врятували від домашнього тирана жінку із крихітним малюком. ФОТО

Поліція Полтавщини визволила із полону насилля киянку із маленьким сином, яких у своїй квартирі силою тримав мешканець Лубен.

Про небезпеку, що загрожує життю і здоров’ю 38-річної жінки та її 10-місячного сина, повідомив її колишній 2 квітня у коментарях до посту на сторінці поліції Полтавщини у Facebook.

Чоловік зазначив, що матір з дитиною проти її волі утримує у квартирі її нинішній співмешканець і батько дитини. Жінка регулярно терпить побої, погрози вбивством і шантаж дитиною. А регулярні скарги до місцевої поліції  не дали результату начебто через знайомства кривдника.

На ймовірний злочин відреагували ювенальні поліцейські.  Вони встановили адресу перебування ймовірних жертв насильства. Потім разом з працівниками сектору реагування патрульної поліції жінці з дитиною допомогли залишити квартиру співмешканця та доставили до поліції.

Після оформлення необхідних документів, за проханням потерпілої, поліцейські довезли її разом з дитиною до Київської області. Там їх зустрів екіпаж поліції Київщини та доставив додому у Київ.

Жінка розповіла, що натерпілася психологічного насилля, систематичних принижень, обмежень і погроз. Зараз цю інформацію перевіряють правоохоронці, від результатів вивчення викладених обставин залежатиме правове рішення.

Також поліція Полтавщини закликала в жодному разі не замовчувати фактів насилля. Систематичне насильство, незалежно від його форми — фізичне, психологічне, сексуальне або економічне — вважається злочином (ст. 126-1 КК України).

Якщо ви, ваші близькі або знайомі потерпають від неправомірний дій домашнього кривдника, обов’язково повідомляйте про це до поліції.

 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Полтавська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

У Дніпрі жінка намагалася продати свого 2-річного сина за 1 млн грн. Отримані гроші за дитину 19-річна горе-мати хотіла витратити на ...

Подія трапилася наприкінці 2023 року в одному із сіл Кременецького району. До співробітників поліції надійшло повідомлення від лікарів п...

За процесуального керівництва Сумської та Шосткинської окружних прокуратур проводяться досудові розслідування за фактами порушення закон...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "О 7-ій ранку ворог наніс ракетний удар по Одесі. Наразі відомо...

X