Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Катування і зґвалтування у відділку: ДБР затримало 2-ох поліцейських із Київщини. ФОТО

Слідчі ДБР затримали 2-ох поліцейських Кагарлицького відділку Обухівського відділу поліції ГУНП в Київській області. Їх підозрюють у зґвалтуванні та побитті 26-річної дівчини, яку ті допитували як свідка.

Як повідомили в ДБР,  йдеться про оперуповноваженого та начальника одного з секторів Кагарлицького відділку поліції, втім не назвали імен та прізвищ затриманих.

Тим часом  у мережі оприлюднили фото та дані підозрюваних. Вказується, що це– 29-річний оперуповноважений Сергій Сулима та 35-річний начальник сектору кримінальної поліції Кагарлицького ВП Обухівського відділу Микола Кузів, повідомляє «Варта1».

Попередньо, у ніч з 23 на 24 травня оперуповноважений у своєму службовому кабінеті застосував тортури до жінки, яку викликали до відділення поліції як свідка: вдягав протигаз, кайданки та стріляв із табельної зброї у неї над головою.

Після цього декілька разів зґвалтував потерпілу.

Крім цього, правоохоронці застосували фізичну силу і щодо чоловіка, який у цей час також перебував у відділенні поліції.

Погрожуючи потерпілому зґвалтуванням, правоохоронці ставили його на коліна, били по голові кийками, надягали протигаз і також стріляли із пістолета табельної зброї над головою. Як наслідок - чоловік  отримав переломи ребер та носа.

Наразі, слідчі ДБР готують повідомлення про підозру затриманим. Вирішуюється питання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Підозрюваним інкримінують 3 статті:  ч. 1 ст. 152, ст. 127 і  ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України  - зґвалтування, катування, та умисне перевищення службових повноважень, що супроводжувалося насильством.

Тривають невідкладні слідчі дії, встановлюється причетність інших осіб.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

В ніч на 29 березня, окупанти завдали чергового удару по Київській області. В одній з територіальних громад внаслідок падіння уламкі...

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Висока Яруга, Красне, Синьківка...

 67-річного чоловіка травмовано внаслідок падіння БпЛА в Пологівському районі Про це повідомив у телеграм-каналі голова Запорізь...

Чергова масована атака на область. Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Пошкоджені кілька...

У ніч на 29 березня 2024 року противник завдав потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, ...

X