Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Катування і зґвалтування у відділку: ДБР затримало 2-ох поліцейських із Київщини. ФОТО

Слідчі ДБР затримали 2-ох поліцейських Кагарлицького відділку Обухівського відділу поліції ГУНП в Київській області. Їх підозрюють у зґвалтуванні та побитті 26-річної дівчини, яку ті допитували як свідка.

Як повідомили в ДБР,  йдеться про оперуповноваженого та начальника одного з секторів Кагарлицького відділку поліції, втім не назвали імен та прізвищ затриманих.

Тим часом  у мережі оприлюднили фото та дані підозрюваних. Вказується, що це– 29-річний оперуповноважений Сергій Сулима та 35-річний начальник сектору кримінальної поліції Кагарлицького ВП Обухівського відділу Микола Кузів, повідомляє «Варта1».

Попередньо, у ніч з 23 на 24 травня оперуповноважений у своєму службовому кабінеті застосував тортури до жінки, яку викликали до відділення поліції як свідка: вдягав протигаз, кайданки та стріляв із табельної зброї у неї над головою.

Після цього декілька разів зґвалтував потерпілу.

Крім цього, правоохоронці застосували фізичну силу і щодо чоловіка, який у цей час також перебував у відділенні поліції.

Погрожуючи потерпілому зґвалтуванням, правоохоронці ставили його на коліна, били по голові кийками, надягали протигаз і також стріляли із пістолета табельної зброї над головою. Як наслідок - чоловік  отримав переломи ребер та носа.

Наразі, слідчі ДБР готують повідомлення про підозру затриманим. Вирішуюється питання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Підозрюваним інкримінують 3 статті:  ч. 1 ст. 152, ст. 127 і  ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України  - зґвалтування, катування, та умисне перевищення службових повноважень, що супроводжувалося насильством.

Тривають невідкладні слідчі дії, встановлюється причетність інших осіб.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

У Дніпрі жінка намагалася продати свого 2-річного сина за 1 млн грн. Отримані гроші за дитину 19-річна горе-мати хотіла витратити на ...

Подія трапилася наприкінці 2023 року в одному із сіл Кременецького району. До співробітників поліції надійшло повідомлення від лікарів п...

За процесуального керівництва Сумської та Шосткинської окружних прокуратур проводяться досудові розслідування за фактами порушення закон...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "О 7-ій ранку ворог наніс ракетний удар по Одесі. Наразі відомо...

X