Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Зґвалтування у поліцейському відділку: ДБР повідомило затриманим поліцейським про підозру

Державне бюро розслідувань повідомило 2-м поліцейським із Кагарлицького відділення поліції Нацполіції в Київській області про підозру у зґвалтуванні жінки і побитті чоловіка.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Так, оперуповноважений підозрюється у "зґвалтуванні, вчиненому групою осіб" (ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України).

Начальник одного з секторів Кагарлицького ВП підозрюють у співучасті у "зґвалтуванні, вчиненому групою осіб та перевищенні влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, які супроводжувалися насильством (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 152, ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України)".

ДБР підготовало клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави. Таке ж клопотання скерувала до суду і прокуратура.

Нагадаємо, в ніч з 23 на 24 травня правоохоронці у своєму службовому кабінеті під час допиту катували та кілька разів зґвалтували 26-річну жінку, яку викликали у відділення поліції в якості свідка.

Крім цього, правоохоронці побили чоловіка, який в цей час перебував у приміщенні відділення поліції і погрожували потерпілому зґвалтуванням, ставили його на коліна, били кийками по голові, одягали протигаз і стріляли з пістолета табельної зброї над головою.

Тим часом заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко оприлюднив імена і фото поліцейських Кагарлицького відділку, які затримані за підозрою у зґвалтуванні і тортурах.

«Ось так буде з кожним, хто, одягнувши погони і отримавши владу, порушить Закон і вчинить злочин», - написав він на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, підозрювані: Микола Кузів – 35-річний начальник сектору кримінальної поліції Кагарлицького відділення Обухівського відділу Київщини, учасник АТО. Інший підозрюваний  Сергій Сулима. Обидва перебувають у СІЗО.

У разі доведення провини, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв в...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі:  "За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Кізомис,...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

X