Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Зґвалтування у поліцейському відділку: ДБР повідомило затриманим поліцейським про підозру

Державне бюро розслідувань повідомило 2-м поліцейським із Кагарлицького відділення поліції Нацполіції в Київській області про підозру у зґвалтуванні жінки і побитті чоловіка.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Так, оперуповноважений підозрюється у "зґвалтуванні, вчиненому групою осіб" (ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України).

Начальник одного з секторів Кагарлицького ВП підозрюють у співучасті у "зґвалтуванні, вчиненому групою осіб та перевищенні влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, які супроводжувалися насильством (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 152, ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України)".

ДБР підготовало клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави. Таке ж клопотання скерувала до суду і прокуратура.

Нагадаємо, в ніч з 23 на 24 травня правоохоронці у своєму службовому кабінеті під час допиту катували та кілька разів зґвалтували 26-річну жінку, яку викликали у відділення поліції в якості свідка.

Крім цього, правоохоронці побили чоловіка, який в цей час перебував у приміщенні відділення поліції і погрожували потерпілому зґвалтуванням, ставили його на коліна, били кийками по голові, одягали протигаз і стріляли з пістолета табельної зброї над головою.

Тим часом заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко оприлюднив імена і фото поліцейських Кагарлицького відділку, які затримані за підозрою у зґвалтуванні і тортурах.

«Ось так буде з кожним, хто, одягнувши погони і отримавши владу, порушить Закон і вчинить злочин», - написав він на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, підозрювані: Микола Кузів – 35-річний начальник сектору кримінальної поліції Кагарлицького відділення Обухівського відділу Київщини, учасник АТО. Інший підозрюваний  Сергій Сулима. Обидва перебувають у СІЗО.

У разі доведення провини, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

"За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пункті...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Берислав, Білозерку...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв ві...

X