Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

ДТП на Столичному шосе: водію, з вини якого загинула родина, обрали запобіжний захід. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід винуватцю страшної ДТП, в якій загинуло 4 людей, зокрема двоє дітей.

Фігуранту обрано тримання під вартою на 2 місяці без права внесення застави.

Підозрюваний пробуде у СІЗО до 9 вересня. Він визнав у суді свою вину, а також відмовився від послуг адвоката і будь-що говорити. Також затриманий заявив, що приймав марихуану, але за день до ДТП.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ», 12 липня водій на чужому автомобілі «Mercedes-Benz» зіткнувся з авто, що рухалося попереду в попутному напрямку, після чого виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з «Hyundai Tucson».

У страшній аварії загинула ледь не вся багатодітна родина: подружжя та їхнє двоє дітей. Хлопчик, який єдиний з родини вижив у жахливій аварії під Києвом, перебуває у реанімації Охматдиту. На щастя, він перебуває у стабільному стані.

Винуватець ДТП сів за кермо п’яним. За результатами тестування приладом Drager у водія визначено вміст алкоголю 1.32 проміле. Це майже всемеро перевищує норму.

За попередніми даними, авто він викрав у свого роботодавця, у якого працював на дачі.  Автомобіль був оголошений у розшук за 20 хвилин після ДТП.

Прокурорка Дарія Мілюкова під час суду сказала журналістам, що підозрюваний повідомив слідству, що «їхав у магазин», але більше «нічого не пам’ятає». У затриманого було взято зразки на наявність наркотичних речовин в організмі, але результати експертизи наразі не відомі.

Стосовно автомобіля Mersedes, яким керував підозрюваний, прокурорка повідомила, що наразі слідство перевіряє дві версії: що Желепа викрав авто і що власник сам дав йому ключі.

Щодо віку дітей, які стали жертвами аварії, вона уточнила, що загинула дівчинка 4 років та хлопчик 10 років, ще один син загиблого в ДТП подружжя — 14 років — у лікарні в тяжкому стані.

За словами прокуроки,39-річний Антон Желепа, починаючи з 2007 року регулярно мав проблеми із законом.

2020 року притягувався за домашнє насильство – бив дружину та дитину, а загалом у Антона Желепи - 3-є дітей. У 2018 році влаштував бійку.

У 2010 році він вчинив аварію, у якій загинула жінка. Відсидів 3 роки. 13 років тому він був засуджений за завдання травм правоохоронцеві, але справу закрили, бо збіг строк давності.

Желепу позбавили водійського посвідчення в 2008-му році. Вона додала, що чоловіка притягали до адміністративної відповідальності за статтею про пʼяне кермування 7 разів.

На цей раз чоловіку інкримінують порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей. Йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Висока Яруга, Красне, Синьківка...

 67-річного чоловіка травмовано внаслідок падіння БпЛА в Пологівському районі Про це повідомив у телеграм-каналі голова Запорізь...

Чергова масована атака на область. Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Пошкоджені кілька...

У ніч на 29 березня 2024 року противник завдав потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, ...

Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення Розпочалася сімсот шістдесят п’ята доба широко...

X