Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

ДТП на Столичному шосе: водію, з вини якого загинула родина, обрали запобіжний захід. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід винуватцю страшної ДТП, в якій загинуло 4 людей, зокрема двоє дітей.

Фігуранту обрано тримання під вартою на 2 місяці без права внесення застави.

Підозрюваний пробуде у СІЗО до 9 вересня. Він визнав у суді свою вину, а також відмовився від послуг адвоката і будь-що говорити. Також затриманий заявив, що приймав марихуану, але за день до ДТП.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ», 12 липня водій на чужому автомобілі «Mercedes-Benz» зіткнувся з авто, що рухалося попереду в попутному напрямку, після чого виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з «Hyundai Tucson».

У страшній аварії загинула ледь не вся багатодітна родина: подружжя та їхнє двоє дітей. Хлопчик, який єдиний з родини вижив у жахливій аварії під Києвом, перебуває у реанімації Охматдиту. На щастя, він перебуває у стабільному стані.

Винуватець ДТП сів за кермо п’яним. За результатами тестування приладом Drager у водія визначено вміст алкоголю 1.32 проміле. Це майже всемеро перевищує норму.

За попередніми даними, авто він викрав у свого роботодавця, у якого працював на дачі.  Автомобіль був оголошений у розшук за 20 хвилин після ДТП.

Прокурорка Дарія Мілюкова під час суду сказала журналістам, що підозрюваний повідомив слідству, що «їхав у магазин», але більше «нічого не пам’ятає». У затриманого було взято зразки на наявність наркотичних речовин в організмі, але результати експертизи наразі не відомі.

Стосовно автомобіля Mersedes, яким керував підозрюваний, прокурорка повідомила, що наразі слідство перевіряє дві версії: що Желепа викрав авто і що власник сам дав йому ключі.

Щодо віку дітей, які стали жертвами аварії, вона уточнила, що загинула дівчинка 4 років та хлопчик 10 років, ще один син загиблого в ДТП подружжя — 14 років — у лікарні в тяжкому стані.

За словами прокуроки,39-річний Антон Желепа, починаючи з 2007 року регулярно мав проблеми із законом.

2020 року притягувався за домашнє насильство – бив дружину та дитину, а загалом у Антона Желепи - 3-є дітей. У 2018 році влаштував бійку.

У 2010 році він вчинив аварію, у якій загинула жінка. Відсидів 3 роки. 13 років тому він був засуджений за завдання травм правоохоронцеві, але справу закрили, бо збіг строк давності.

Желепу позбавили водійського посвідчення в 2008-му році. Вона додала, що чоловіка притягали до адміністративної відповідальності за статтею про пʼяне кермування 7 разів.

На цей раз чоловіку інкримінують порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей. Йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

"За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пункті...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Берислав, Білозерку...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв ві...

X