Skip to main content

ПОДІЇ

«Традиція і порядок» заперечує свою причетність до побиття співведучого «Телебачення Торонто»

Організація «Традиція і порядок» заперечила свою причетність до побиття стендап коміка, сценариста і співведучого проєкту «Телебачення Торонто» Єгора Шатайла.

Про це повідомив у коментарі «Магнолії-ТВ» лідер організації Богдан Ходаковський.

Нагадаємо, на гумориста невідомі напали ще 14 вересня, напередодні його виступу на концерті. Однак про це написали нещодавно на сторінці «Телебачення Торонто» у Facebook.

Нападники повалили чоловіка на землю та залили обличчя газом начебто через його жарти про сімейні цінності, традиційні і не дуже.

Комік відбувся легкими травмами. Він відійшов від стресу та навіть виступив на концерті. Врешті-решт, ще й отримав новий матеріал для стендапів, пожартували у «Телебачення Торонто».

У побитті звинуватили саме активістів «Традиції і порядку». Мовляв вони перед тим погрожували гумористу за його жарти про сімейні цінності.

Ходаковський підтвердив, що його колеги вступали в полеміку з коміком після публікації його посту про сімейні цінності, але запевнив, що до погроз і побиття не причетні.

«Там лунають пусті звинувачення, не підкріплені ніякими доказами»… «Хай покажуть ті погрози, хто напав, хай розбираються»… «Ми не виключаємо, що на нього дійсно хтось міг напасти, бо його заяви дійсно були дуже провокативними і там була хвиля обурення в середовищі, але щоб організація робила напад на людину, який нам це сенс робити?» - сказав він.

До речі, організацію «Традиція і порядок» нерідко звинувачують у нападах на ЛГБТ-активістів. Що ж до нападу на коміка, то до поліції Єгор Шатайло звертався, однак заяву писати відмовився.

Більше подробиць дивіться у випуску новин "ЧП. INFO" о 19:00.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

16-річний Данило П'ятницький навчався у словацькому місті Бернолаково. Мама хлопця розповіла, що йому все подобалося за кордоном, він їй...

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

X