Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Страшна ДТП у Харкові: суд арештував іноземця і призначив заставу. ФОТО

Іноземець, який у Харкові жорстко збив на острівці безпеки 4 людей, зокрема дитину, зможе вийти з-під варти.

Київський районний суд арештував на 2 місяці підозрюваного, але при цьому призначив заставу. Сума становить 10 млн 510 тис. гривень.

У суді з'ясували, що 22-річний громадянин Єгипту, який у Харкові збив пішоходів на острівці безпеки, перебував в Україні незаконно, повідомляє «Уніан».

Зазначається, що він 4 роки вчився у Харкові на авіаційного інженера та за цей час устиг 26 разів порушити правила дорожнього руху.

Його дозвіл на проживання сплив ще влітку. У суді він визнав провину в ДТП, та переконував, що його начебто підрізало інше авто.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ, страшна ДТП трапилася 7 листопада. На  перехресті пр. Науки та вул. Космічної іноземець за кермом Volkswagen на величезній швидкості (за попередніми даними - 120 км/годину) влетів в «острівець безпеки», де стояли 4 пішоходи.

Трьох людей, серед яких був 9-річний хлопчик, з переломами і серйозними травмами госпіталізували до лікарні. Одна жінка, орієнтовно 50-ти років, впала в кому.

Водію наразі інкримінують «порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження». Йому загрожує від 3 до 8 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Тим часом, як повідомив перший заступник голови харківської міської ради Ігор Терехов на своїй сторінці у Facebook, двоє постраждалих досі знаходяться у лікарні.

"Жінка досі в комі, стан її важкий і лікарі не дають ніяких прогнозів навіть на найближчі дні. Життю хлопчика, як я і писав учора, нічого не загрожує", - написав він.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває вісімсот перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксовано 74 б...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: Вдень ворог завдав ракетного удару по Одеському району. Наразі ...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️01:17 м. Харків. Окупанти завдали ударів «шахедами». Вна...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем опинилися Херсон, Анто...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій обла...

X