Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Страшна ДТП у Харкові: суд арештував іноземця і призначив заставу. ФОТО

Іноземець, який у Харкові жорстко збив на острівці безпеки 4 людей, зокрема дитину, зможе вийти з-під варти.

Київський районний суд арештував на 2 місяці підозрюваного, але при цьому призначив заставу. Сума становить 10 млн 510 тис. гривень.

У суді з'ясували, що 22-річний громадянин Єгипту, який у Харкові збив пішоходів на острівці безпеки, перебував в Україні незаконно, повідомляє «Уніан».

Зазначається, що він 4 роки вчився у Харкові на авіаційного інженера та за цей час устиг 26 разів порушити правила дорожнього руху.

Його дозвіл на проживання сплив ще влітку. У суді він визнав провину в ДТП, та переконував, що його начебто підрізало інше авто.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ, страшна ДТП трапилася 7 листопада. На  перехресті пр. Науки та вул. Космічної іноземець за кермом Volkswagen на величезній швидкості (за попередніми даними - 120 км/годину) влетів в «острівець безпеки», де стояли 4 пішоходи.

Трьох людей, серед яких був 9-річний хлопчик, з переломами і серйозними травмами госпіталізували до лікарні. Одна жінка, орієнтовно 50-ти років, впала в кому.

Водію наразі інкримінують «порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження». Йому загрожує від 3 до 8 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Тим часом, як повідомив перший заступник голови харківської міської ради Ігор Терехов на своїй сторінці у Facebook, двоє постраждалих досі знаходяться у лікарні.

"Жінка досі в комі, стан її важкий і лікарі не дають ніяких прогнозів навіть на найближчі дні. Життю хлопчика, як я і писав учора, нічого не загрожує", - написав він.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

У Дніпрі жінка намагалася продати свого 2-річного сина за 1 млн грн. Отримані гроші за дитину 19-річна горе-мати хотіла витратити на ...

Подія трапилася наприкінці 2023 року в одному із сіл Кременецького району. До співробітників поліції надійшло повідомлення від лікарів п...

За процесуального керівництва Сумської та Шосткинської окружних прокуратур проводяться досудові розслідування за фактами порушення закон...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "О 7-ій ранку ворог наніс ракетний удар по Одесі. Наразі відомо...

X