Skip to main content

ВОЄННІ ЗЛОЧИНИ

На Львівщині вчителька надавала потиличників 6-класнику. ВІДЕО

Розголосу набув інцидент в одній із шкіл Львівщини.

У соцмережах оприлюднили відео, де учителька публічно вирішила виховати учня, надававши йому потиличників по голові.

Про це повідомили у спільноті «Львів Сіті» у Фейсбуку.

“Село Потелич, Львівська область, Жовківський район. Учителька української мови та літератури почила давати підзатильники дитині”, – йдеться у повідомленні.

На оприлюднених кадрах, які зафільмували діти, видно, як розлючена педагогиня із криками хапає дитину за руку, а коли школяр спробував опиратися, почала із ляскотом бити його по голові.

Інцидент прокоментували у Жовківській районній державній адміністрації. За їхніми словами, конфлікт стався 3 грудня. Освітянка обурилася, що школяр їй нагрубив.

“Вчитель не сконтролювала своїх емоцій на грубе звернення учня до себе і допустила неправомірні дії, застосувавши фізичну силу», — йдеться у повідомленні.

Як повідомила ZAXID.NET директорка Потелицької школи Світлана Ковальчук, інцидент трапився під час перерви між уроками. Кілька учнів 6-А класу билися у коридорі, на що відреагувала вчителька української мови і літератури Надія Патлика. Вона розборонила учнів, після чого зайшла за ними у кабінет 6-А класу. А один з учнів у грубій формі крикнув на вчительку: «Вийди звідси! Чого ти прийшла?». Далі - педагогиня вже не стримала емоцій.

«Даний випадок є не припустимим, оскільки це є школа, де мають навчати дітей не тільки знань, але й правил поведінки, етики та й деонтології. Про результати роботи комісії, буде повідомлено додатково”, – зазначили у Жовківській РДА.

Тим часом правоохоронці Львівщини проводять перевірку навчального закладу. Хоча на цей час із заявою до поліції батьки хлопчика не зверталися.  

Наразі правоохоронці опитуюють учасників та очевидців події у присутності батьків та психолога для встановлення всіх обставин. Про інцидент повідомили у Львівську ОДА, зокрема  Департамент освіти.

Директорка школи повідомила, що вчительці винесли догану після інциденту з шестикласником. Її також тимчасово відсторонили від роботи.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

14-го травня Росія завдала серію масованих ракетних атак по Харкову. Удари були здійснені по трьох районах міста. Наслідки без...

Жінка мешкає в с. Козаровичі на Київщині у приватному будинку разом з чоловіком та дітьми. Каже до останнього не вірила, що буде повнома...

Історію цієї жінки із селища Кухарі на Київщині не можливо слухати без сліз. Пані пригадує перші дні повномасштабної війни, ще коли в на...

Село Демидів на Київщині, цей населений пункт розташований усього в сорока кілометрах від столиці і на другий день повномасштабної війни...

Мати просто не в силі згадувати без сліз про свого зниклого сина. Її родина мешкає у селищі Димер на Київщині, яке розташовано усього в ...

X