Перейти до основного вмісту

ВОЄННІ ЗЛОЧИНИ

На Львівщині вчителька надавала потиличників 6-класнику. ВІДЕО

Розголосу набув інцидент в одній із шкіл Львівщини.

У соцмережах оприлюднили відео, де учителька публічно вирішила виховати учня, надававши йому потиличників по голові.

Про це повідомили у спільноті «Львів Сіті» у Фейсбуку.

“Село Потелич, Львівська область, Жовківський район. Учителька української мови та літератури почила давати підзатильники дитині”, – йдеться у повідомленні.

На оприлюднених кадрах, які зафільмували діти, видно, як розлючена педагогиня із криками хапає дитину за руку, а коли школяр спробував опиратися, почала із ляскотом бити його по голові.

Інцидент прокоментували у Жовківській районній державній адміністрації. За їхніми словами, конфлікт стався 3 грудня. Освітянка обурилася, що школяр їй нагрубив.

“Вчитель не сконтролювала своїх емоцій на грубе звернення учня до себе і допустила неправомірні дії, застосувавши фізичну силу», — йдеться у повідомленні.

Як повідомила ZAXID.NET директорка Потелицької школи Світлана Ковальчук, інцидент трапився під час перерви між уроками. Кілька учнів 6-А класу билися у коридорі, на що відреагувала вчителька української мови і літератури Надія Патлика. Вона розборонила учнів, після чого зайшла за ними у кабінет 6-А класу. А один з учнів у грубій формі крикнув на вчительку: «Вийди звідси! Чого ти прийшла?». Далі - педагогиня вже не стримала емоцій.

«Даний випадок є не припустимим, оскільки це є школа, де мають навчати дітей не тільки знань, але й правил поведінки, етики та й деонтології. Про результати роботи комісії, буде повідомлено додатково”, – зазначили у Жовківській РДА.

Тим часом правоохоронці Львівщини проводять перевірку навчального закладу. Хоча на цей час із заявою до поліції батьки хлопчика не зверталися.  

Наразі правоохоронці опитуюють учасників та очевидців події у присутності батьків та психолога для встановлення всіх обставин. Про інцидент повідомили у Львівську ОДА, зокрема  Департамент освіти.

Директорка школи повідомила, що вчительці винесли догану після інциденту з шестикласником. Її також тимчасово відсторонили від роботи.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Мар’яно Гарсіа Калатаюд – громадянин Іспанії. Майже все життя чоловік прожив на своїй батьківщині, але у 2014 році він переїхав до Украї...

Анатолій Левченко відомий у Маріуполі театральний режисер. Чоловік за останні два роки пережив справжнє пекло і тепер навіть не знає, що...

Село Мощун, Київська область. Саме тут, за 30 кілометрів від столиці, весною 2022-го року був зупинений наступ росіян на Київ. Тоді у Мо...

Село Кухарі, Київська область. До війни тут жило понад 600 людей, а після того, як сюди, у перші дні повномасштабного вторгнення, зайшли...

17-го квітня окупанти вдарили по Чернігову трьома Іскандерами. Є багато загиблих та поранених.    Даний матеріал&nbs...

X