Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Зв’язали і пограбували: на мера Броварів і його родину напали у власному домі. ОНОВЛЕНО

Під Броварами невідомі скоїли розбійний напад на будинок мера Ігоря Сапожка, де він проживає разом із сімєю. Все сталося вночі 22 грудня.

Про це повідомили «Магнолію-ТВ» у поліції Києва.

43-річний посадовець якраз був вдома із родиною, коли в його будинок увірвалося пятеро невідомих у масках. Вони побили мера, далі зв'язали їх з дружиною і дитиною, забрали 10 тисяч доларів.

Про це розповів сам Ігор Сапожко на своїй сторінці у Facebook.

"Вчора о пів на десяту вечора група з п’ятьох озброєних чоловіків увірвалась в мій будинок, де в цей час знаходилась моя сім’я – дружина та дев’ятирічний син. Попри те, що всі заощадження, які були в домі, ми віддали одразу, злочинці зв’язали дитину та Марину і на їхніх очах почали мене бити. Після цього влаштували в будинку погром і швидко зникли", - написав він.

Посадовець пов'язує напад на нього із своєю політичою діяльністю та участю у місцевих виборах.

"Переконаний, що це не просто грабіж з ціллю заволодіти майном. Я сприймаю цей факт як політичний тиск та розправу в чистому вигляді, з метою залякати та змусити мене зняти свою кандидатуру з виборчих перегонів".

Мер не розповів про стан свого здоров'я. Втім ЗМІ пишуть, що від госпіталізації потерпілий відмовився і на роботу сьогодні не вийшов. Оперативне засідання виконкому провів перший заступник мера Олексій Резнік, який і виконуватиме обов'язки міського голови до кінця тижня.

На місці злочину працювала слідчо-оперативна група. В поліції стверджують, що наразі розпочато кримінальне провадження, а зловмисників шукають.

На напад на свого колегу відреагував і мер столиці Віталій Кличко. Він закликав правоохоронців оперативно розслідувати напад і побиття Ігоря Сапожка.

"Я, як голова Асоціації міст, звернувся в правоохоронні органи (з проханням) оперативно і відкрито розслідувати справу про напад та побиття мера Броварів Ігоря Сапожка", - написав у соціальній мережі Facebook.

Кличко додав, що правоохоронці повинні встановити і те, чи були такі дії зловмисників спробою політичного тиску на Сапожка напередодні місцевих виборів в Броварах, де він балотувався на пост мера міста.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Розпочалася сімсот дев’яносто дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доб...

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення зак...

За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушенн...

Протягом вчорашнього дня росіяни здійснили 31 обстріл прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 130 вибу...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: Ворог атакував Одесу балістичними ракетами Внаслідок російської...

X