Skip to main content

ДТП

На Львівщині авто злетіло із дороги у річку, людей дивом врятували патрульні. ВІДЕО

Моторошна ДТП на Львівщині ледь не коштувала життя трьом людям. Все сталося на очах у поліцейських 21 грудня, близько опівночі.

Андрій Босий та Андрій Марушко  якраз патрулювали територію у Жовківському районі. У селі В’язова вони побачили автомобіль «Фольксваген Кадді», який рухався їм назустріч та «петляв» по дорозі. Аж раптом його водій, чи то злякавшись поліцейських, чи з іншої причини додає газу і на великій швидкості злітає з мосту у річку.

В одну мить пасажирку викинуло з автомобіля, а у салоні легковика, який почав занурюватися під воду, залишилися водій та ще один пасажир.

“Під’їхали до місця, побачили перевернуте авто у воді, й що звідти йде дим. Ми зупинилися за мостом і побачили дівчину, яка лежала у траві. Автомобіль уже був у воді. Напарник зупинився, надав їй першу допомогу”, — розповів Андрій Марушка.

Час фактично йшов на секунди, тож патрульні стрибнули у воду та кинулися на допомогу.  Один з поліцейських розбив вікно автомобіля, через яке витягнули непритомного водія, що міг захлинутися будь-якої  миті. Також поліцейські допомогли вибратися з тонучого автомобіля пасажиру.

Водія, 19-річного місцевого мешканця, та 16-річну дівчину з тілесними ушкодженнями було доставлено до лікарні. Другий пасажир, 28-річний місцевий мешканець, від медичної допомоги відмовився.

Після нічної пригоди авто було геть потрощене. Один з патрульних травмував руку - він поранився, коли розбивав лобове скло автомобіля аби дістати з салона потерпілих.

Згодом встановили, що  водій «Фольксвагена» перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його притягнули до адміністративної відповідальності.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Дорожньо-транспортна пригода відбулась у Дніпровському районі. Як встановили правоохоронці, 39-річний керманич «BMW», рухаючись по Брова...

Дорожньо-транспортна пригода сталася поблизу м. Славута на автодорозі сполученням Корець — Антоніни. Автомобіль «Volkswagen Transport...

Автопригода близько 21-ї години на автошляху сполученням Одеса – Чорноморськ. Попередньо поліцейські встановили, що 55-річний водій м...

У Миколаївському районі слідчі поліції встановлюють обставини ДТП, у якій двоє людей загинули та ще одна постраждала Нагадаємо: 15 т...

Неподалік с. Байківка Калинівської територіальної громади, за попередньою інформацією слідства, 55-річний водій автомобіля Hyundai, допу...

X