Перейти до основного вмісту

ДТП

На Львівщині авто злетіло із дороги у річку, людей дивом врятували патрульні. ВІДЕО

Моторошна ДТП на Львівщині ледь не коштувала життя трьом людям. Все сталося на очах у поліцейських 21 грудня, близько опівночі.

Андрій Босий та Андрій Марушко  якраз патрулювали територію у Жовківському районі. У селі В’язова вони побачили автомобіль «Фольксваген Кадді», який рухався їм назустріч та «петляв» по дорозі. Аж раптом його водій, чи то злякавшись поліцейських, чи з іншої причини додає газу і на великій швидкості злітає з мосту у річку.

В одну мить пасажирку викинуло з автомобіля, а у салоні легковика, який почав занурюватися під воду, залишилися водій та ще один пасажир.

“Під’їхали до місця, побачили перевернуте авто у воді, й що звідти йде дим. Ми зупинилися за мостом і побачили дівчину, яка лежала у траві. Автомобіль уже був у воді. Напарник зупинився, надав їй першу допомогу”, — розповів Андрій Марушка.

Час фактично йшов на секунди, тож патрульні стрибнули у воду та кинулися на допомогу.  Один з поліцейських розбив вікно автомобіля, через яке витягнули непритомного водія, що міг захлинутися будь-якої  миті. Також поліцейські допомогли вибратися з тонучого автомобіля пасажиру.

Водія, 19-річного місцевого мешканця, та 16-річну дівчину з тілесними ушкодженнями було доставлено до лікарні. Другий пасажир, 28-річний місцевий мешканець, від медичної допомоги відмовився.

Після нічної пригоди авто було геть потрощене. Один з патрульних травмував руку - він поранився, коли розбивав лобове скло автомобіля аби дістати з салона потерпілих.

Згодом встановили, що  водій «Фольксвагена» перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його притягнули до адміністративної відповідальності.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Київ - Чоп у селі Ямпіль Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронц...

Дорожньо-транспортна пригода сталася у селищі Добротвір Червоноградського району. Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося з...

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 18 березня цього року близько 07:00 години в селищі Віньківці по вулиці Проскурівській. ...

Дорожньо-транспортна пригода сталася на перехресті вулиці Соборності та проспекту Миру. Відбулось зіткнення між автомобілем «Volkswag...

Аварія трапилась на автодорозі між селом Плюти та містом Українка Обухівського району. Попередньо встановлено, що відбулося зіткненн...

X