Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

«Герой» паркування: у Вінниці неадекватний водій побив перехожого ногами за зауваження. ВІДЕО

Бійкою закінчився конфлікт між двома чоловіками в елітному мікрорайоні «Поділля» у Вінниці.

Як пишуть у вінницьких пабліках у «Фейсбуці», події розгоратлися вранці 4-го березня.

Почалося все з того, що «Фольксваген»  вінничанина опинився на зеленому газоні біля багатоповерхівки. Таке місце для парковки йому видалося доречним, і водій залишив авто на ніч. А от вранці, коли його дружина виїздила на машині, між нею та головою ОСББ сусіднього будинку сталася сварка.

На допомогу жінці поспішив власник позашляховика, який у буквальному сенсі із кулаками та ногами накинувся на перехожого.

У мережі "Зупини Лося" оприлюднили відео розбірок. На кадрах видно, як агресивний чоловік у жовтому одязі наносить жорсткі удари іншому, той зовсім не обороняється, намагається піти, втім це йому погано вдається.

Як згодом розповів «герой» паркування, начебто його розлютило не стільки саме зауваження про неправильне паркування, як лайка в бік його дружини.

Після події обоє чоловіків написали заяви у поліцію. Там відреагували і розпочали за фактом хуліганства кримінальне провадження.  

Однак історія отримала неочікуване продовження.

Як зясувалося, згодом учасники бійки чомусь порозумілися. Обоє написали звернення до правоохоронців з проханням не розглядати їхні попередні повідомлення та записали спільний ролик "примирення".

Постраждалий заявив, що не має претензій до свого кривдника і оприлюднив чек за розбитий телефон, ремонт якого, схоже, забіяка оплатив.

Втім, як згодом написали вінничани у соцмережах, невідомо, чи виніс якийсь урок із цього конфлікту «майстер паркування», бо того ж дня він прилаштував своє авто на місцях для інвалідів  біля торгово-розважального центру.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Вінницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

В ніч на 29 березня, окупанти завдали чергового удару по Київській області. В одній з територіальних громад внаслідок падіння уламкі...

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Висока Яруга, Красне, Синьківка...

 67-річного чоловіка травмовано внаслідок падіння БпЛА в Пологівському районі Про це повідомив у телеграм-каналі голова Запорізь...

Чергова масована атака на область. Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Пошкоджені кілька...

У ніч на 29 березня 2024 року противник завдав потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, ...

X