Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

«Герой» паркування: у Вінниці неадекватний водій побив перехожого ногами за зауваження. ВІДЕО

Бійкою закінчився конфлікт між двома чоловіками в елітному мікрорайоні «Поділля» у Вінниці.

Як пишуть у вінницьких пабліках у «Фейсбуці», події розгоратлися вранці 4-го березня.

Почалося все з того, що «Фольксваген»  вінничанина опинився на зеленому газоні біля багатоповерхівки. Таке місце для парковки йому видалося доречним, і водій залишив авто на ніч. А от вранці, коли його дружина виїздила на машині, між нею та головою ОСББ сусіднього будинку сталася сварка.

На допомогу жінці поспішив власник позашляховика, який у буквальному сенсі із кулаками та ногами накинувся на перехожого.

У мережі "Зупини Лося" оприлюднили відео розбірок. На кадрах видно, як агресивний чоловік у жовтому одязі наносить жорсткі удари іншому, той зовсім не обороняється, намагається піти, втім це йому погано вдається.

Як згодом розповів «герой» паркування, начебто його розлютило не стільки саме зауваження про неправильне паркування, як лайка в бік його дружини.

Після події обоє чоловіків написали заяви у поліцію. Там відреагували і розпочали за фактом хуліганства кримінальне провадження.  

Однак історія отримала неочікуване продовження.

Як зясувалося, згодом учасники бійки чомусь порозумілися. Обоє написали звернення до правоохоронців з проханням не розглядати їхні попередні повідомлення та записали спільний ролик "примирення".

Постраждалий заявив, що не має претензій до свого кривдника і оприлюднив чек за розбитий телефон, ремонт якого, схоже, забіяка оплатив.

Втім, як згодом написали вінничани у соцмережах, невідомо, чи виніс якийсь урок із цього конфлікту «майстер паркування», бо того ж дня він прилаштував своє авто на місцях для інвалідів  біля торгово-розважального центру.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Вінницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв в...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі:  "За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Кізомис,...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

X