Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Спалив авто та підпалив квартиру з дітьми: ексдепутат Київради влаштував жорсткі розбірки із дружиною. ФОТО

Неспокійною видався напередодні вечір для мешканців будинку на вулиці Героїв Оборони, 10,  що у Голосіївському районі Києва.

Близько 21:50 В поліцію зателефонував чоловік і повідомив про "домашнє насильство". Він намагався забрати у дружини рушницю, але вона не віддавала.

Потім до правоохоронців надійшов ще один дзвінок. На цей раз від дружини чоловіка. Жінка повідомила, що її чоловік намагається підпалити квартиру, де знаходиться вона 4-ма малолітніми дітьми.

На місце виїхали пожежники, слідчо-оперативна оперативна група територіального підрозділу, патрульні та лікарі.

За попередньою інформацією, під час сварки між потерпілою та чоловіком, останній почав підпалювати помешкання.

Сусіди і очевидці також  розповіли поліції про нетверезого чоловіка, який приїхав на автомобілі Bentley і підпалив квартиру на 16-му поверсі. Жителі були евакуйовані.

Сусіди розповіли, що кількома днями раніше цей же чоловік підпалив автомобіль Mercedes своєї дружини. Сам він сказав, що зробив це з ревнощів, бо запідозрив дружину у зраді.

Наразі 45-річного палія затримано. Слідчі готують фігуранту повідомлення про підозру у підпалі. Санкція статті передбачає від 3-ох до 10-ти років позбавлення волі.

Також правоохоронці встановлюють причетність затриманого до підпалу автівки потерпілої, скоєного раніше.

У поліції не назвали особу затриманого, втім, як пише «Київ оперативний», йдеться про колишнього депутата Київради Віталія Даниленка.

До слова, у 2014 році Даниленко очолював комісію Київради з питань сім’ї, молоді й спорту. у 2015 році Даниленко був затриманий за підозрою в отриманні хабаря у мільйон гривень.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Є уточнена інформація щодо жертв удару по Синельниківщи...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Жахливий ранок. Троє загиблих дітей на Синельниківщ...

Внаслідок операції ГУР у взаємодії з Повітряними силами знищено бомбардувальник Ту-22МЗ, який сьогодні запускав ракети по Україні Од...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. Артилерійсь...

X