Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Спалив авто та підпалив квартиру з дітьми: ексдепутат Київради влаштував жорсткі розбірки із дружиною. ФОТО

Неспокійною видався напередодні вечір для мешканців будинку на вулиці Героїв Оборони, 10,  що у Голосіївському районі Києва.

Близько 21:50 В поліцію зателефонував чоловік і повідомив про "домашнє насильство". Він намагався забрати у дружини рушницю, але вона не віддавала.

Потім до правоохоронців надійшов ще один дзвінок. На цей раз від дружини чоловіка. Жінка повідомила, що її чоловік намагається підпалити квартиру, де знаходиться вона 4-ма малолітніми дітьми.

На місце виїхали пожежники, слідчо-оперативна оперативна група територіального підрозділу, патрульні та лікарі.

За попередньою інформацією, під час сварки між потерпілою та чоловіком, останній почав підпалювати помешкання.

Сусіди і очевидці також  розповіли поліції про нетверезого чоловіка, який приїхав на автомобілі Bentley і підпалив квартиру на 16-му поверсі. Жителі були евакуйовані.

Сусіди розповіли, що кількома днями раніше цей же чоловік підпалив автомобіль Mercedes своєї дружини. Сам він сказав, що зробив це з ревнощів, бо запідозрив дружину у зраді.

Наразі 45-річного палія затримано. Слідчі готують фігуранту повідомлення про підозру у підпалі. Санкція статті передбачає від 3-ох до 10-ти років позбавлення волі.

Також правоохоронці встановлюють причетність затриманого до підпалу автівки потерпілої, скоєного раніше.

У поліції не назвали особу затриманого, втім, як пише «Київ оперативний», йдеться про колишнього депутата Київради Віталія Даниленка.

До слова, у 2014 році Даниленко очолював комісію Київради з питань сім’ї, молоді й спорту. у 2015 році Даниленко був затриманий за підозрою в отриманні хабаря у мільйон гривень.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Протягом дня росіяни здійснили 11 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 39 вибухів. Обстріл...

Триває сімсот вісімдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафі...

Про це очільник МВС України Ігор Клименко повідомив у телеграм-каналі: "Чернігів. Екстрені служби ліквідовують наслідки ракетних у...

За процесуального керівництва Білопільського відділу Сумської окружної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушенн...

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фак...

X