Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

У Києві затримали хулігана, який розмалював фарбами і обілляв зеленкою Департамент міськблагоустрою. ФОТО

У Києві затримали хулігана, який облив фарбою та зеленкою будівлю Департаменту міського благоустрою і розмалював паркан.

Інцидент трапився напередодні. До поліції надійшла інформація про те, що невідомі облили фарбою та зеленкою будівлю Департаменту міського благоустрою та розмалювали паркан. На місце виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські опитали заявника, оглянули місце події, де виявили використані банки з фарбою, балончик для розпилювання фарби та розбиті пляшки від речовини, схожої на зеленку.

Переглянувши записи з камер відеоспостереження системи «Безпечне місто», співробітники поліції встановили маршрут руху авто, на якому втік зловмисник.

У ході оперативно-пошукових заходів за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення, оперативники затримали правопорушника на вулиці Очаковській. Хуліганом виявився 29-річний киянин.

Правоохоронці провели невідкладний обшук за місцем проживання фігуранта. У нього знайшли та вилучили гроші, мобільні телефони, номерні знаки до автомобілів та зброю та набої на додачу. Речові докази відправили на відповідні експертизи.

За даним фактом слідчими Шевченківського управління поліції розпочаті кримінальні провадження. Молодику інкримінують хуліганство та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Поліцейські готують фігуранту повідомлення про підозру у скоєнні даних злочинів. Йому загрожує до 7-ми років позбавлення волі.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

В ніч на 29 березня, окупанти завдали чергового удару по Київській області. В одній з територіальних громад внаслідок падіння уламкі...

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Висока Яруга, Красне, Синьківка...

 67-річного чоловіка травмовано внаслідок падіння БпЛА в Пологівському районі Про це повідомив у телеграм-каналі голова Запорізь...

Чергова масована атака на область. Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Пошкоджені кілька...

У ніч на 29 березня 2024 року противник завдав потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, ...

X