Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Києві затримали хулігана, який розмалював фарбами і обілляв зеленкою Департамент міськблагоустрою. ФОТО

У Києві затримали хулігана, який облив фарбою та зеленкою будівлю Департаменту міського благоустрою і розмалював паркан.

Інцидент трапився напередодні. До поліції надійшла інформація про те, що невідомі облили фарбою та зеленкою будівлю Департаменту міського благоустрою та розмалювали паркан. На місце виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські опитали заявника, оглянули місце події, де виявили використані банки з фарбою, балончик для розпилювання фарби та розбиті пляшки від речовини, схожої на зеленку.

Переглянувши записи з камер відеоспостереження системи «Безпечне місто», співробітники поліції встановили маршрут руху авто, на якому втік зловмисник.

У ході оперативно-пошукових заходів за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення, оперативники затримали правопорушника на вулиці Очаковській. Хуліганом виявився 29-річний киянин.

Правоохоронці провели невідкладний обшук за місцем проживання фігуранта. У нього знайшли та вилучили гроші, мобільні телефони, номерні знаки до автомобілів та зброю та набої на додачу. Речові докази відправили на відповідні експертизи.

За даним фактом слідчими Шевченківського управління поліції розпочаті кримінальні провадження. Молодику інкримінують хуліганство та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Поліцейські готують фігуранту повідомлення про підозру у скоєнні даних злочинів. Йому загрожує до 7-ми років позбавлення волі.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Є уточнена інформація щодо жертв удару по Синельниківщи...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Жахливий ранок. Троє загиблих дітей на Синельниківщ...

Внаслідок операції ГУР у взаємодії з Повітряними силами знищено бомбардувальник Ту-22МЗ, який сьогодні запускав ракети по Україні Од...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. Артилерійсь...

X