Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Вчора загарбники 15 разів обстріляли Луганщину, є жертви та поранені, - Сергій Гайдай

У вівторок, 17 травня, російські окупанти здійснили 15 артатак по Сєвєродонецьку та обстріл сіл Попаснянської громади з літаків СУ-35, в результаті загинуло 4 людей, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай. Про це пише Інтерфакс-Україна.

"Учора в Привіллі біля річки Сіверський Донець знайдено двох загиблих із пошкодженнями у вигляді мінно-вибухових травм, також надійшла інформація про втрачене життя в Золотому та Попасній. Наразі лікарі в Дніпрі борються за життя 15-річної дитини з Гірського, яка позавчора після обстрілу населеного пункту росіянами отримала травму нирок. Крім того, учора осколкове поранення завдано жителю Сєвєродонецька", - написав він у телеграм-каналі в середу вранці.

Гайдай зазначив, що у вівторок вдень росіяни вкотре відкрили вогонь по "Азоту" – пошкоджено одну з адмінбудівель та прохідну об'єднання.

За його словами, протягом 18 травня загалом було 15 артилерійських атак по Сєвєродонецьку. Руйнування отримали 12 багатоповерхівок, у кількох із них згоріли квартири та дах. Також полум'ям було охоплено торговельні павільйони міста.

"По селах Попаснянської громади вчора завдано ракетно-бомбових ударів з літаків Су-35. Пошкоджень багато. З виявлених - будинки в Золотарівці, Комишувасі, Врубівці, а також у місті Гірське", - констатував Гайдай.

Також він повідомив, що для авіаційної підтримки наступальних дій агресор зосередив у Луганській області близько 15 вертольотів, намагається вести наступ у напрямку населених пунктів Боровеньки та Сєверодонецьк.

На фронті Луганщини та Донбасу за минулу добу відбито 12 атак ворога, знищено 3 танки, 3 артилерійські системи, 6 одиниць бойової броньованої техніки та 7 автомобілів противника.

Підрозділи ППО збили 9 безпілотних літальних апаратів типу Орлан-10 та один оперативно-тактичний безпілотний авіаційний комплекс типу ZALA.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Луганська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

До поліції Києва надійшло повідомлення від місцевого мешканця, про те що хтось підпалив вхідні двері до його квартири у Солом’янському р...

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом пору...

За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення ...

За процесуального керівництва Шевченківської та Новобаварської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудові розслідування за фактам...

За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення ...

X