Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Відмовилася покидати залу суду: розгляд апеляції підозрюваної Кузьменко у справі Шеремета перенесли. ВІДЕО

 

Для перегляду відео натисніть на зображення

 

Для перегляду відео натисніть на зображення

Київський апеляційний суд переніс на 24 грудня розгляд апеляції на арешт без права внесення застави підозрюваної у вбивстві журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко. Таке рішення суд прийняв у четвер, про що знімальна група «Магнолія-ТВ» дізналася з місця події.

Розгляд апеляційної скарги перенесли, оскільки судді не встигли ознайомитися з матеріалами справи. Крім того, на засідання не з'явилися прокурори.

У свою чергу Кузьменко та її адвокат наполягали на перерві на кілька годин для прибуття прокурорів і ознайомлення суддів з ділом, а не на перенесення апеляції.

"Я не поїду звідси, поки не буде засідання... Я маю право на це засідання", - заявила Кузьменко.

У свою чергу адвокат Владислав Добош повідомив, що розраховує на продовження засідання.

До того ж захист Кузьменко привів свідків, розмови з якими використовувалися під час брифінгу МВС в якості доказів. Електрик, і другий свідок пояснили, що слова вирвані з контексту і мова йшла зовсім про інше.

Тим часом викликали  спецпризначенців,  які мали забрати Юлю Кузьменко.

Люди, які прийшли підтримати підозрювану, заявили, що будуть блокувати вихід із залу для того, щоб конвоїри не вивели Кузьменко.

Її адвокат Владислав Добош заявив, що буде дзвонити генеральному прокурору Руслану Рябошапці у зв'язку з даною ситуацією.

За словами народної депутатки від "Європейської солідарності" Яни Зінкевич, щоб розібратися у справі, генпрокурор Рябошапка вже відправив до суду прокурорів.

Більш докладніше дивіться у вечірніх випусках новин «ЧП-ІНФО» о 19.00.

Як інформувала «Магнолія-ТВ», 12 грудня Нацполіція затримала підозрюваних у вбивстві Шеремета.

Поліція повідомила про 5 безпосередніх підозрюваних у вбивстві журналіста - волонтерку Юлію Кузьменко, музиканта і військового Андрія Антоненко, подружжя волонтерів Владиславу та Інну Грищенко і військову Яну Дугарь.

13 грудня суд арештував Юлію Кузьменко і Андрія Антоненка на 2 місяці без права внесення застави.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

До відділення №4 (м. Зіньків) Полтавського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканців села Дамаска Зіньківської гр...

20 квітня о 14:00 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини міста Яремче надійшло повідомлення про те, що на річці Прут в місті Яремч...

О 01:33 надійшло повідомлення про сильний дим у під'їзді у триповерховому житлового будинку у м. Львові на вул. Промислова, 16.  ...

О 21:55 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Замарстинівська, на технічному поверсі десятиповерхового житло...

Небайдужі мешканці повідомили до Служби порятунку «101» про песика, що впав у комунікаційний колодязь на вулиці Павла Полуботка Чечелівс...

X