Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Російській блогерці Олександрі Мітрошиній заборонили на три роки в'їзд в Україну. ВІДЕО

Російській блогерці Олександрі Мітрошиній, на лекції якої нещодавно відбувся скандал і затримання активістів, заборонили на три роки в'їзд в Україну. Про це вона повідомила в своєму Telegram-каналі.

Мітрошина сказала, що розуміє, чому їй заборонили в'їзд і що «поважає закон».

"Зараз на посадці підійшов співробітник прикордонного контролю, відвів мене в окрему кімнату і поставив мені в паспорт штамп про заборону в'їзду в Україну до 6.1.2023. Все пояснював ввічливо і спокійно, представився, запитав, чи розумію я українську І відвів назад на посадку», - написала блогерка.

До речі, напередодні у МВС України пообіцяли, що російській блогерці Олександрі Мітрошиній, через приїзд якої до Києва виник скандал, буде заборонено в’їзд до України.

В свою чергу в Державній прикордонній службі підтвердили, що російській блогерці Олександрі Мітрошиній проставили заборону в’їзду в Україну на 3 роки.

Російську блогерку, яка порушила правила в’їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію АР Крим, прикордонники виявили в аеропорту «Бориспіль» під час виїзду з України. Вона саме проходила оформлення на рейс до Мінська.

Блогерці було доведено рішення про заборону в’їзду на територію нашої держави та проставлено відповідну відмітку в паспортний документ.

Прикордонники зазначили, що Мітрошина в’їхала в Україну декілька днів тому через залізничний пункт пропуску, оскільки стосовно неї на момент перетину кордону не було обмежень щодо в'їзду, а також жодної інформації, що вона незаконно відвідувала тимчасово окуповані території.

Нагадаємо, як повідомяла "Магнолія ТВ", на лекції російської блогерки Олександри Мітрошиної у Києві затримали двох активістів громадянського руху «Відсіч» за те, що ті конфліктували і нецензурно лаялися. У «Відсічі»  тим часом заявили, що затримали двох активістів Леоніда Овчаренка та Олексія Кальницького начебто за питання про «чий Крим». Згодом київська поліція відпустила активістів, затриманих на фан-зустрічі з блогеркою із Росії.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

16-річний Данило П'ятницький навчався у словацькому місті Бернолаково. Мама хлопця розповіла, що йому все подобалося за кордоном, він їй...

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

X