Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Загадкова смерть студентки з Нігерії у Тернополі: батьки не вірять у версію самогубства

Батьки загиблої студентки Бадмус Ололаде із Нігерії, яку 17 січня знайшли без ознак життя на тролейбусній зупинці у Тернополі, не вірять, що їхня дочка могла накласти на себе руки. Про це повідомляє «За Збручем».

Нагадаємо, як інформувала «Магнолія-ТВ», нещастя трапилося 17 січня: темношкіру дівчину в стані клінічної смерті знайшов на зупинці громадського транспорту на вулиці Тролейбусній місцевий житель. Медикам не вдалося реанімувати дівчину.

Як потім з’ясувала поліція, в помешканні, де жила дівчина знайшли порожню ємність зі щурячою отрутою та прощальну передсмертну записку. Її однокурсники вважають, що дівчина начебто могла вкоротити собі віку через відрахування з університету, про яке вона боялася повідомити батькам.

Водночас сім’я загиблої, яка приїхала до Тернополя, розповіли, що мали достатньо фінансових можливостей, аби оплатити дочці повторний семестр. Відтак у версії про самогубство не впевнені.

Як розповіли в університеті, наразі, включно з результатами аутопсії, остаточної причини смерті у слідства немає, а версія самогубства не підтверджена. А слідчі розглядають й інші версії загибелі дівчини.

Окрім цього, студентка мала відкриту візу до Великобританії, де проживає її сестра. Тому обов’язково повертатися до Нігерії та відкривати знову візу (що дуже складно), у неї потреби не було.

Рідні також наголосили, що лише проблеми з навчанням не могли бути причиною, щоб дівчина наважилася накласти на себе руки.

Тим часом у зв'язку із загадковою загибеллю дівчиною у медуніверситеті іноземні студенти влаштували акцію протесту та звинуватили керівництво закладу в смерті дівчини і завищених вимогах. Протестувальники вимагали послаблення умов навчання.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Тернопільська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Вчора ввечері у Миколаєві стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулась повт...

О 06:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Успішна селища міського типу Васильківка Синельниківського ...

Сьогодні о 02:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в триповерховому житловому будинку, розташованому на вулиці ...

17-річна Стефанія Тіленіна жила в прийомній родині на Харківщині у селі Лозівське. Коли почалося повномасштабне вторгнення Стефанія разо...

До відділення №4 (м. Зіньків) Полтавського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканців села Дамаска Зіньківської гр...

X