Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Міністерка Скалецька поселилась на карантин у «Нових Санжарах» та розповіла про стан евакуйованих

Міністерці охорони здоров’я Зоряні Скалецькій облаштували робоче місце у медичному центрі «Нові Санжари» на Полтавщині, де вона має провести разом із евакуйованими із Уханя 2 тижні. Про це повідомила вона сама на своїй сторінці у Facebook.

«Я нарешті знаходжусь у приміщенні, в якому проведу найближчі два тижні. Хотіла, щоб мене заселили в звичайній кімнаті, але з урахуванням необхідності працювати і проводити постійні наради скайпом і телефоном мені виділили окреме робоче приміщення», -написала вона.

За її словами, напередодні до пізньої ночі разом з представниками всіх залучених міністерств і відомств вона перевіряла умови розміщення людей в «Нових Санжарах», забезпечення їх необхідними речами, дотримання санітарних та безпекових норм. А сьогодні її запустили в зону обсервації.

Чиновниця розповіла, що поспілкувалася із епікажем літака та розповіла про стан здоро’я евакуйованих.

«На даний час всі, хто перебувають тут, почуваються добре. Людей регулярно обстежують, ознак ГРВІ не виявлено. Харчування тричі на день, його забезпечує кейтерингова компанія», - додала чиновниця.

Втім ЗМІ шириться інформація, що міністерка покидала зону обсервації, встигнувши перед цим поспілкуватися із фахівцями, які працюють в боксі медзакладу «Нові Санжари», та виїжджала за межі території.

Про це розповів начальник медичного центру НГУ «Нові Санжари» Олександр БліновВодночас у МОЗ та МВС спростували цю інформацію.

До слова, окрім Скалецької у медцентрі працюють ще 3 представника МОЗ.

Раніше Скалецька оголосила, що вона приєднається до українців та іноземців, яких евакуювали з охопленого смертоносним коронавірусом Китаю до Нових Санжар на Полтавщині, аби заспокоїти суспільство.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ», жителі Нових Санжар були категорично проти евакуації українців із Уханя в їхній санаторій та влаштували жорсткі акції протесту та сутички з поліцією.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Полтавська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Камілу Неронову з Харківщини. Дівчинка мешкала у прикордонному з росією селищі міського типу Козача Лопан...

Ми розшукуємо 13-річного Ваню Горбачевського, який зник у тимчасово окупованому Скадовську 1-го червня 2023-го року. Якщо ви знаєте б...

Службі розшуку дітей вдалося встановити ймовірне місцезнаходження Маргарити Носової. Ще два роки тому про зникнення дівчинки повідоми...

Напередодні, о 20:32, у 12-типоверховому житловому будинку на пр. Перемоги у Харкові сталася пожежа. Горіла одна з квартир на першому по...

До Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на вул. Новій м. Долинська кіт сидить на дереві і не може самостійно спуститися. ...

X