Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Суд обрав запобіжний захід другому поліцейському, підозрюваному у зґвалтуванні у Кагарлику. ФОТО

Суд відправив під варту ще одного поліцейського, підозрюваного у зґвалтуванні жінки та катуванні двох людей у відділі поліції в місті Кагарлик на Київщині. Таке рішення ухвалив Голосіївський районний суд сьогодні щодо начальника одного з секторів Кагарлицького ВП Миколу Кузіва.

Про це повідомляє «Суспільне».

Прокурори клопотали про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави для обох підозрюваних.

Спочатку відбулося судове засідання по Сулимі, якого підозрюють у зґвалтуванні, вчиненому групою осіб. Суддя арештував його на два місці без права на заставу. Так, він буде у СІЗО до 22 липня 2020 року.

Далі розпочалося судове засідання по Микола Кузіву, який підозрюється у співучасті у зґвалтуванні, вчиненому групою осіб та перевищенні влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувались насильством.

Його також взяли під варту на 60 діб без права вийти під заставу.

Засідання суду відбувалося у закритому режимі. Обоє підозрюваних своєї провини не визнають.

У разі доведення вини, поліцейським загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Нагадаємо, вранці 25 травня внутрішня безпека Нацполіції затримала двох поліцейських Кагарлицького відділу поліції за підозрою у зґвалтуванні.

Згодом ДБР повідомили про підозру оперуповноваженому та начальнику одного з секторів Кагарлицького відділення поліції Обухівського відділу поліції у Київській області.

В ніч з 23 на 24 травня правоохоронці у своєму службовому кабінеті під час допиту катували та кілька разів зґвалтували 26-річну жінку, яку викликали у відділення поліції в якості свідка.

Крім цього, правоохоронці побили і знущалися із чоловіка, який в цей час також перебував у приміщенні відділення поліції.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X