Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Школярка із резонансного відео з Андріївського узвозу, розповіла, що впала на льоду разів з 40. ВІДЕО

Школярка Марія прокинулася популярною після того, як відео із її відчайдушними і кумедними спробами подолати слизький тротуар на Андріївському узвозі під час ожеледі у Києві облетіло не лише всю Україну, а й увесь світ.

Нагадаємо, крижаний дощ у Києві розпочався 10 грудня й перетворив столицю на нереальну ковзанку. На дорогах і на тротуарах утворилася жахлива ожеледиця. Через це сталася купа серйозних ДТП, багато людей травмувалися, ковзаючись на льоду, особливо на столичних пагорбах.

Того дня у мережі почалися зявлятися відео крижаного апокаліпсису. Ролики з дівчинкою, яка ковзала по Андріївському узвозу, стало вірусним і облетіли навіть світові ЗМІ.

Про неї написав європейський телеканал Euronews, американське видання CBS News, а британський комедійний письменник Джеймс Фелтон порівняв це відео зі спробами Великобританії вийти з ЄС.

На кадрах видно, як дитина відчайдушно намагається видертися на гору, але її спроби одна за одною закінчуються невдачею, і дівчинка постійно опиняється внизу.

Сама Маша згодом розповіла журналістам, що не рахувала скільки разів впала, але судячи з відео припускає, що точно разів 40, передає «Україна 24».

І хто зна, чим би все завершилося, якби не знайшлися небайдужі хлопці, які подзвонили мамі дівчинки. А дійти додому школярці вже допоміг братик, який їй прийшов на виручку.

Мати дівчинки розповіла, що вона почувається добре, має лише синці на колінах. Також вона зазначила, що Маша займається повітряною акробатикою, тому і намагалася з такою спортивною завзятістю подолати зледенілий підйом на Андріївському узвозі.

А сама Маша зраділа, коли побачила, що всі постять відео з нею і каже, що стала популярною і її  навіть на вулицях почали впізнавати по шапці, в якій вона була на відео.

Мати школярки резюмує, що рада, що така ковзанка закінчилася добре.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

 15-річна Діана Кобзар, 17-річний Вітя Азаров та 15-річна Ангеліна Фадєєва – усі вони зникли на тимчасово окупованих територіях Хер...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Камілу Неронову з Харківщини. Дівчинка мешкала у прикордонному з росією селищі міського типу Козача Лопан...

Ми розшукуємо 13-річного Ваню Горбачевського, який зник у тимчасово окупованому Скадовську 1-го червня 2023-го року. Якщо ви знаєте б...

Службі розшуку дітей вдалося встановити ймовірне місцезнаходження Маргарити Носової. Ще два роки тому про зникнення дівчинки повідоми...

Напередодні, о 20:32, у 12-типоверховому житловому будинку на пр. Перемоги у Харкові сталася пожежа. Горіла одна з квартир на першому по...

X