Skip to main content

ПОДІЇ

На Буковині скасовують масові заходи та закривають садки і школи через випадок коронавірусу

У зв’язку з фіксацією випадку COVID-19 у Чернівцях, в Чернівецькій області планується запровадження вимушених протиепідемічних заходів, зокрема, заборона масових заходів, концертів, конференцій, спортивних подій та призупинення навчального процесу, передає прессслужба Кабміну.

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Чернівцях визнала реєстрацію випадку COVID-19 локальною надзвичайною ситуацією на регіональному рівні.

Задля недопущення поширення коронавірусної інфекції в Україні було прийнято рішення ввести обмежувальні протиепідемічні заходи в окремому регіоні України. Також це робиться для забезпечення спокою громадян, які схвильовані через фіксацію COVID-19, відзначили у пресслужбі.

Як пояснили у Кабміні, такі заходи потрібні, щоб зменшити масові скупчення людей. Оскільки, коронавірус передається крапельним шляхом, відповідно збудник COVID-19 від хворої людини може поширюватися максимум на 1,5-2 м.

"Протиепідемічні заходи вводяться у Чернівецькій області на 16 днів починаючи із 6 березня", - зазначено у повідомленні.

Як повідомляла "Магнолія-ТВ", у Чернівцях підтверджено перший в Україні випадок коронавірусу  – у чоловіка, який з дружиною повернувся з Італії до Чернівецької області. Медики госпіталізували чоловіка.

Його дружину також помістили на обсервацію через вимоги сусідів.

 

 

 

 

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Чернівецька

Зникли трирічні Аліса та Артем у одному з селищ Ковелського району Волинської області. До поліції звернулися батьки двійнят, які повідом...

Шістнадцятирічна Ксенія Зелена, сімнадцятирічний Дмитро Горбунов та шістнадцятирічна Анастасія Похилюк, усі ці діти зникли на тимчасово ...

17-го лютого Аліна відпочивала з друзями на природі поблизу села Угриничі. Близько 14-ї години дівчина відійшла у ліс, однак назад не по...

X