Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

В Одесі рятувальники почали розбирати завали після страшної пожежі в коледжі. ВІДЕО

Досі тривають аварійно-рятувальні роботи в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Пожежу вдалося локалізувати і спецзагони вже зайшли всередину і приступили до розбирання будівельних конструкцій.

Спочатку вогнеборці на крані піднялись на дах будівлі, звідки мали спуститися всередину будівлі для пошуків людей.

Правда, рятувальникам ще доводиться гасити окремі осередки тління, які виявляються при розборі завалів. Через високу температуру існує реальна загроза руйнування несучих конструкцій будівлі.

За допомогою інженерної техніки, засобів малої механізації та спеціального обладнання надзвичайники зрізають звисаючі конструкції та почали розбирати завали через віконні пройоми на рівні першого та другого поверхів. Крім того, здійснюється відкачування води із підвальних приміщень будівлі коледжу.

Втім, основні зусилля підрозділів ДСНС зараз направлені на пошук людей, які можуть бути під завалами та розбирання будівельних конструкцій.

Для проведення пошукових робіт в завалах залучено також групу спеціальних аварійно-рятувальних робіт ДСНС, що прибула літаком з м. Києва.

В ДСНС повідомили, що 14 людей вважають зниклими безвісти, всього в лікарню звернулося після пожежі 30 постраждалих, втім одна особа вже виписалася.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ» масштабна пожежа спалахнула у 6-ти поверховій будівлі, яка до того ж пам’яткою архітектури, вранці 4 грудня.

В поліції ж говорять про 15 зниклих безвісти та розглядають дві версії пожежі: несправна проводка та підпал. 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Одеська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

О 10:49 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про те, що річці Рось в м. Біла Церква потонув...

Внаслідок детонації піротехнічного засобу двоє хлопчиків, 7 та 8 років, отримали опіки. Правоохоронці оглянули місце події та вилучили в...

X