Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Телефонував якийсь чоловік: нові подробиці загадкової загибелі студентки з Нігерії у Тернополі

Родичі іноземної студентки тернопільського медуніверситету, яка померла за загадкових обставин у Тернополі, переконують, що мають докази того, що дівчина насправді не наклала на себе руки, пише «За Збручем».

За їхніми даними, поліція уже має відеодокази, які свідчать, що дівчина з Нігерії пішла з життя не з власної волі. Про це у Фейсбуці написала дівчина, яка назвала себе кузиною загиблої Olalekan Samuel

" Вона не покінчила життя самогубством. Слідство триває. Будь ласка, не заплямовуйте назву школи (університету) через свої емоції. Згідно з деякою нашою інформацією, отримано деякі докази у вигляді відеоматеріалів. Я не можу розголошувати це тут з метою збереження таємниці слідства. Вона не покінчила життя самогубством", – написала вона.

Дівчина, яка представилася двоюрідною сестрою додала, що сестра та брати Бадмус Ололаде уже перебувають в Україні.

За словами друзів дівчини, після проблем із навчанням у виші вона не була у тяжкому психоемоційному стані і розглядала різні варіанти вирішення проблеми.

Поліції ж вдалося з’ясувати, що у день трагедії до неї телефонував якийсь чоловік. Тому слідство розглядає додаткові версії причетності інших осіб або ймовірних суїцидальних спонукань.

Хоча доказів, що це було вбивство наразі у поліції теж немає. Оскільки на тілі дівчини немає жодних ушкоджень чи ознак того, що хтось силою заливав отруту.

«Будемо перевіряти версію доведення до самогубства зі сторони тих осіб, з якими вона спілкувалася. Працюємо з перекладачем і перевіряємо інформацію, яку надають друзі та родичі загиблої», – повідомив очільник тернопілської Нацполіції Олександр Богомол.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ», батьки студентки переконані, що їхня дочка не могла накласти на себе руки, та ще й через проблеми із навчанням, бо родина студентки достатньо заможна, щоб повторно оплатити навчання на один семестр.

Нагадаємо, нещастя трапилося 17 січня: темношкіру дівчину в стані клінічної смерті знайшов на зупинці громадського транспорту місцевий житель. Медикам не вдалося реанімувати дівчину. Допускають, що вона могла вчинити самогубство і випила щурячої отрути через проблеми із навчанням.

Подія викликала великий суспільний резонанс: в університеті після трагедії студенти влаштували акцію протесту в медуніверситеті та вимагали полегшення навчання і збільшення кількості спроб перескладання іспитів.

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Тернопільська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "00:39 Основ’янський район м. Харків. Внаслідок ударів «Шах...

Про це голова Заапорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій обл...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Вночі ворог атакував область "шахедами". Бійці ПвК «Сх...

У ніч на 5 травня 2024 року російські окупанти атакували з північного та південного напрямків 24-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136»....

X