Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Телефонував якийсь чоловік: нові подробиці загадкової загибелі студентки з Нігерії у Тернополі

Родичі іноземної студентки тернопільського медуніверситету, яка померла за загадкових обставин у Тернополі, переконують, що мають докази того, що дівчина насправді не наклала на себе руки, пише «За Збручем».

За їхніми даними, поліція уже має відеодокази, які свідчать, що дівчина з Нігерії пішла з життя не з власної волі. Про це у Фейсбуці написала дівчина, яка назвала себе кузиною загиблої Olalekan Samuel

" Вона не покінчила життя самогубством. Слідство триває. Будь ласка, не заплямовуйте назву школи (університету) через свої емоції. Згідно з деякою нашою інформацією, отримано деякі докази у вигляді відеоматеріалів. Я не можу розголошувати це тут з метою збереження таємниці слідства. Вона не покінчила життя самогубством", – написала вона.

Дівчина, яка представилася двоюрідною сестрою додала, що сестра та брати Бадмус Ололаде уже перебувають в Україні.

За словами друзів дівчини, після проблем із навчанням у виші вона не була у тяжкому психоемоційному стані і розглядала різні варіанти вирішення проблеми.

Поліції ж вдалося з’ясувати, що у день трагедії до неї телефонував якийсь чоловік. Тому слідство розглядає додаткові версії причетності інших осіб або ймовірних суїцидальних спонукань.

Хоча доказів, що це було вбивство наразі у поліції теж немає. Оскільки на тілі дівчини немає жодних ушкоджень чи ознак того, що хтось силою заливав отруту.

«Будемо перевіряти версію доведення до самогубства зі сторони тих осіб, з якими вона спілкувалася. Працюємо з перекладачем і перевіряємо інформацію, яку надають друзі та родичі загиблої», – повідомив очільник тернопілської Нацполіції Олександр Богомол.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ», батьки студентки переконані, що їхня дочка не могла накласти на себе руки, та ще й через проблеми із навчанням, бо родина студентки достатньо заможна, щоб повторно оплатити навчання на один семестр.

Нагадаємо, нещастя трапилося 17 січня: темношкіру дівчину в стані клінічної смерті знайшов на зупинці громадського транспорту місцевий житель. Медикам не вдалося реанімувати дівчину. Допускають, що вона могла вчинити самогубство і випила щурячої отрути через проблеми із навчанням.

Подія викликала великий суспільний резонанс: в університеті після трагедії студенти влаштували акцію протесту в медуніверситеті та вимагали полегшення навчання і збільшення кількості спроб перескладання іспитів.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Тернопільська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв в...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі:  "За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Кізомис,...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій обла...

X